Draadloze koptelefoonmaker Bragi hint op samenwerking met Apple voor iPhone 7

Bragi is misschien niet de populairste koptelefoonmaker, maar dat kan volgende week wel eens helemaal gaan veranderen. Het bedrijf hint namelijk naar een ‘grote aankondiging’ op 5 september, in exact dezelfde week dat Apple zijn iPhone 7 uit de doeken doet.

Dat klinkt wellicht als een klein toeval, maar Bragi zegt dat de aankondiging ook nog eens tijdens ‘Cupertino time’ zal worden gemaakt. Er staat dus wat gepland in de thuishaven van Apple, waar die week ook een feestje wordt gehouden. Aangezien Bragi een Duits bedrijf is, moet het haast wel een Apple-gerelateerde aankondiging zijn.

Er komen al een tijdje geruchten voorbij over draadloze oortjes voor de iPhone 7. Logisch ook, want het lijkt er steeds meer op dat Apple bij het nieuwe model de koptelefoonpoort zal verwijderen. En laat Bragi nou net zulke draadloze oortjes maken.

Gaat Bragi de meegeleverde headphones voor de nieuwe iPhone maken? Is het bedrijf hiervoor zelfs overgenomen door Apple? Of zijn ze slechts een partner die een geinig alternatief maakt, dat in Apple Stores verkocht zal worden? We zullen er hoe dan ook op 7 september achter komen.