Het Broadband World Forum komt er weer aan!

Op het Broadband World Forum wordt volgende week de top van de internet en online industrie bij elkaar gebracht. Op dit congres komt iedereen die ook maar iets met internet of connectivity te maken heeft samen. En Numrush is daar uiteraard bij om verslag te doen!

Het congres gaat volgende week plaatsvinden in de RAI van 22 tot 24 oktober. In deze drie dagen komen meer dan 350 sprekers hun visie op het internet geven. Belangrijke onderwerpen dit jaar zijn smart cities, de Internet Society en de evolutie in het mobiele internet.

De Keynote sprekers komen uit de grootste spelers in de industrie. Onder deze sprekers zijn onder meer Neelie Kroes, VP van de digitale agenda van de EU, Kevin Tao, president van Huawei, en Peter Molengraaf, CEO van Alliander.

Heb je geen zin om alle sprekers te horen maar toch wat meekrijgen van het Boradband World Forum, dan kun je gratis naar de beurs. Op deze beurs introduceren bedrijven van over de hele wereld hun nieuwe producten en kun je ook een aantal sprekers horen in de Content Hubs. Reserveer hier je gratis pas.

Bekijk hier het gehele programma.