Mis niets van de CES 2017 dankzij onze Event Wall

Terwijl veel bedrijven nog rustig aan het opstarten zijn aan het begin van het nieuwe jaar, zijn elektronicaproducten al meteen on the top of their game. Deze week vindt in Las Vegas namelijk de CES 2017, de groote electronicabeurs te wereld. Hier tonen ontzettend veel bedrijven de producten die ze komend jaar op de markt brengen.

Uiteraard doen we zoals ieder jaar uitgebreid verslag van alle nieuwigheden die er worden aangekondigd; van wearables tot smart-home-systemen. We bundelen die artikelen met foto’s van de beursvloer en presentaties die worden gedeeld op social media op onze speciale Event Wall. Hierdoor mis je helemaal niks!

De CES begint officieel donderdag en duurt tot en met zaterdag. Vandaag en morgen zijn er echter alvast een heleboel presentaties waarbij nieuwe producten worden getoond. En ook nu is de Event Wall al interessant, omdat er al de nodige aankondigingen zijn gedaan en de beurs druk wordt opgebouwd.

Houd er overigens wel rekening mee dat we negen uur tijdsverschil hebben met Las Vegas. De leukste beelden van de CES komen dus pas ’s avonds of ’s nachts.

CES 2017 Event Wall

Mis dus de hele week niets van de CES 2017 dankzij onze CES 2017 Event Wall!