Daar is-ie eindelijk: de eerste officiële trailer van Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

We hebben er ontzettend lang op moeten wachten en het leek zelfs even alsof er helemaal geen trailer van deze Marvel-blockbuster zou komen, maar hij is er dan toch eindelijk. De eerste trailer van Spider-Man: No Way Home. Na de gebeurtenissen in Spider-Man: Homecoming en het internationale avontuur van Spider-Man: Far From Home kunnen we niet wachten wat dit derde deel voor ons in petto heeft.

No Way Home

Er was nog maar weinig bekend over het derde Spider-Man deel, geregisseerd door Jon Watts. Behalve dat er twee ‘doctors’ in te zien zullen zijn. Dat gaat natuurlijk om niemand minder dan Doctor Strange, die gespeeld wordt door Benedict Cumberbatch. De tweede is Doctor Octopus, gespeeld door Alfred Molina. We zagen hem voor het laatst in de niet MCU-film Spider-Man 2 uit 2004, wat het dus behoorlijk interessant maakt.

Gelekte trailer

Gisteren konden fans hun geluk niet op: er was namelijk een trailer gelekt. Sony deed er alles aan om alle beelden offline te halen, maar we weten allemaal: als iets online staat, is het eigenlijk nooit meer helemaal offline te krijgen. Hierin werd duidelijk dat ook Elctro (Jamie Foxx) uit The Amazing Spider-Man 2 (2014) en Green Goblin (Willem Dafoe) uit Spider-Man (2002) ook te zien zullen zijn.

Verder zien we natuurlijk Tom Holland als Peter Parker, oftewel Spider-Man. Wij zijn in ieder geval benieuwd welke verrassingen deze film nog meer voor ons in petto heeft.

Trailer

Benieuwd geworden naar de eerste beelden? Deze werden gisteren vrijgegeven tijdens CinemaCon, door Sony Pictures. Bekijk ‘m hier:

Op dit moment staat deze Spider-Man: No Way Home gepland voor 17 december.

Beeld: Marvel