De 7 om 7: Binnenkort zijn jongeren op Snapchat niet meer veilig voor hun ouders

De 7 om 7

Snapchat blijft doorgroeien als het gaat om het aantal gebruikers en vooral het aandeel volwassenen is vorig jaar hard gegroeid. Slecht nieuws voor jongeren, die er niet op zitten te wachten om hun ouders op Snapchat tegen te komen. En dat is ook meteen een risico voor Snapchat.

Het is slechts één van onderwerpen die we in deze 7 om 7 nog even onder je aandacht willen brengen. Met verder: Volgens de Wereldbank wordt de wereldwijde ongelijkheid groter door het internet en waarom de Apple Watch tekortschiet als fitnesstracker.

Netflix blokkeert regio-omzeiling via proxy’s

Via een proxy het Amerikaanse Netflix-aanbod bekijken in plaats van het Nederlandse? Dat kan vanaf komende week niet meer. Netflix blokkeert dat.
Lees verder op Numrush

De wereldwijde ongelijkheid wordt groter door het internet, zegt de Wereldbank

Internet zou zorgen voor meer democratie, omdat iedereen toegang krijgt tot dezelfde informatie en zich kan laten horen. In werkelijkheid wordt de ongelijkheid juist groter.
Lees verder op Fast Company

Dit waren de 10 bizarste gadgets van CES 2016

We zagen op de CES in Las Vegas vorige week veel toffe gadgets, maar ook een aantal hele idiote. Marjolijn heeft er tien uitgekozen.
Lees verder op Numrush
Snapchat

Binnenkort zijn jongeren op Snapchat niet meer veilig voor hun ouders

Het aandeel volwassenen op Snapchat is het afgelopen jaren snel gegroeid en bereikt een kritiek punt, wat we eerder ook zagen bij Facebook.
Lees verder op Wired

Autofabrikanten innoveren tegen de wetgeving in

Op de CES had het er alle schijn van dat die zelfrijdende auto er al lang is. Bijna alle fabrikanten toonde er hun concepten en visies.
Lees verder op Numrush
Activity op de Apple Watch

Waarom de Apple Watch tekortschiet als fitnesstracker

Een belangrijke functionaliteit van de Apple Watch is de fitnesstracker, maar de smartwatch schiet daarbij tekort. Onder meer door het gebrek aan instellingen.
Lees verder op iCulture

Hoe GM probeert te voorkomen dat hackers inbreken in hun auto’s

Computers nemen de auto steeds verder over en dat brengt beveiligingsrisico's met zich me. Dit stuk geeft inzicht hoe GM daar mee omgaat.
Lees verder op Fast Company