De 7 om 7: Dit zijn de eerste 30 games voor de Oculus Rift

7 om 7

Vanwege SXSW heb je ons dagelijkse overzicht van de meeste interessante artikelen op het gebied van technologie en innovatie even moeten missen, maar we zijn er weer! Zeven artikelen om zeven uur, oftewel: de 7 om 7. Met vandaag de aankondiging van de eerste 30 games voor de Oculus Rift, Apple denkt na over betere beveiliging iCloud en Hands-on met PlayStation VR.

Giphy wil de Netflix voor gifjes zijn

Giphy, de zoekmachine voor gifjes, heeft een studio gelanceerd om zelf gifjes te gaan maken. Een leuk interview over de comeback van de korte, loopende animaties.
Lees verder op Engadget
iCloud Drive

Apple denkt na over betere beveiliging iCloud

Apple wil iCloud mogelijk zo gaan beveiligen dat het bedrijf er zelf niet meer bij kan. Je wachtwoord resetten wordt daardoor onmogelijk.
Lees verder op Numrush

Dit zijn de eerste 30 games voor de Oculus Rift

Oculus heeft bekend gemaakt welke games eind deze maand beschikbaar zijn met de lancering van de virtual reality-bril.
Lees verder op TechCrunch
Apple News

Apple geeft iedereen toegang om in Apple News te publiceren

In de landen waar Apple News beschikbaar is kan iedereen opgemaakte artikelen gaan publiceren naar de dienst. Hiervoor bouwde het bedrijf een speciale editor.
Lees verder op Business Insider
PlayStation VR

Hands-on met PlayStation VR

Sony's virtual reality-bril PlayStation VR gaat 399 euro kosten werd gisteren bekend. In het najaar komt hij op de markt, maar The Verge probeerde hem al.
Lees verder op The Verge

De twee zetten mooiste zetten uit Google’s AlphaGo vs. Go-meester

Google's AlphaGo versloeg afgelopen week een menselijke Go-meester. Wired zoomt in op twee zetten die bijzonder waren en die ons een bijzonder inzicht geven.
Lees verder op Wired
Instagram

Instagram gaat tijdlijn door algoritme laten samenstellen

Instagram stapt af van de chronologische tijdlijn en gaat foto's voortaan op basis van een algoritme tonen, vergelijkbaar met hoe Facebook werkt.
Lees verder op Numrush