De 7 om 7: Gaat Netflix offline opslaan van films en series toch mogelijk maken?

Het was een drukke nieuwsdag vandaag als het gaat om technologie en innovatie. Je kunt sowieso natuurlijk even op onze homepage de artikelen van vandaag langsscrollen, maar we hebben ook een fijne samenvatting van de dag voor je gemaakt in de vorm van de 7 om 7. Met daarin niet alleen stukken van onszelf, maar ook van andere media. Met onder meer: Apple voert minimale update Macbooks door en Apple, Facebook en Google willen een grote rol in de entertainmentindustrie spelen.

Apple voert minimale update Macbooks door

Vrij onverwacht kondigde Apple vandaag een update van de Macbook aan, maar die is vrij beperkt. Gaat Apple op de WWDC in juni een volgende stap zetten?
Lees verder op The Verge

Gaat Netflix het offline opslaan van films en series toch mogelijk maken?

Het downloaden en daarmee offline opslaan van films en series, daar gelooft Netflix niet in, zei het bedrijf altijd. Tot vandaag.
Lees verder op Re/code

Virtual Desktop voor virtual reality laat zien hoe een toekomst zonder monitors eruit kan zien

Werken met een virtual reality-bril op, in plaats van achter een computer. Met Virtual Desktop voor de Oculus Rift en HTC Vive kan het. Maar is het handig?
Lees verder op Engadget

Welke stappen zet Defensie in Nederland als het gaat om digitale oorlogsvoering?

Artificial intelligence en big data zijn hot. Dat weten ze ook bij Defensie, maar ze zijn nog aan het uitzoeken wat ze er precies mee moeten.
Lees verder op Numrush

Apple, Facebook en Google willen een grote rol in de entertainmentindustrie spelen

Nadat Netflix en Amazon hebben laten zien wat de mogelijkheden zijn, richten heel veel techbedrijven zich op Hollywood. Een heel goed (en lang) artikel daarover!
Lees verder op Fast Company
encryptie, PGP

Politie rolt groot communicatienetwerk voor criminelen op

De politie heeft een verkoper van beveiligde telefoons opgepakt op verdenking van witwassen en kon vervolgens het communicatienetwerk uit de lucht halen.
Lees verder op RTL Z
Yahoo Marissa Mayer

Er komt snel meer duidelijkheid over de onzekere toekomst van Yahoo

Ondanks diverse pogingen lijkt het Yahoo niet te lukken om het tij te keren. De grote vraag lijkt nu te zijn: wie wil het internetbedrijf overnemen?
Lees verder op Numrush