De 7 om 7: Nokia zet vol in op virtual reality

7 om 7

Nokia bestaat nog. Het bedrijf mag zijn smartphone-tak dan wel hebben verkocht aan Microsoft, de Finnen zijn nog steeds bezig met nieuwe producten. In december kondigde Nokia een virtual reality-camera aan: de Ozo. En het bedrijf wil nog meer met virtual reality.

Het is één van de onderwerpen waarmee we je het weekend in willen sturen. Verder in deze 7 om 7: Tesla wil apps van iPhone en Android naar auto streamen en achter de schermen bij Facebook kunstmatige intelligentie hackaton.

‘Apple komt volgend jaar met draadloos opladen voor iPhone’

Draadloos opladen is typisch zo'n techniek waarbij Apple eerst even de kat uit de boom kijkt, maar het bedrijf zou er nu toch echt mee aan de slag zijn gegaan.
Lees verder op Bloomberg

Nokia zet vol in op virtual reality

Nokia bestaat nog, het bedrijf kondigde eind vorig jaar een eigen virtual reality-camera aan: Ozo. Engadget sprak met Nokia-baas Ramzi Haidamus over wat het bedrijf wil met...
Lees verder op Engadget

Tesla wil apps van iPhone en Android naar auto streamen

Het grote scherm in Tesla-auto's moet geen eigen apps gaan tonen, maar de apps die op je smartphone staan. Tesla wil daar een eigen systeem voor bouwen.
Lees verder op Numrush

Onderzoek Stanford: Amerikaanse T-Mobile handelt in strijd met netneutraliteit

In de VS is discussie over Binge On van T-Mobile: video bekijken, buiten je databundel om, op een lagere kwaliteit. Stanford University onderzocht of dit legaal is.
Lees verder op The Verge

Google Chrome gaat waarschuwing tonen als verbinding niet veilig is

Nu geven browsers het aan als je een beveiligde verbinding hebt met de site die je bezoekt. Google gaat dat omdraaien: laten zien wanneer de verbinding niet beveiligd is.
Lees verder op Tweakers
microsoft flow by outlook

Clouddienstverlening steeds belangrijker voor Microsoft

Microsoft Azure en Office 365 hebben een groeiend aandeel in de omzet van Microsoft. De tijd dat het bedrijf draaide op software is definitief voorbij.
Lees verder op Numrush

Achter de schermen bij Facebook kunstmatige intelligentie hackaton

Fast Company was te gast bij de 50e interne hackaton van Facebook. Met een focus op kunstmatige intelligentie.
Lees verder op Fast Company