De 7 om 7: Spotify gaat video toevoegen

Vorig jaar kondigde Spotify aan videocontent van diverse grote mediapartijen toe te gaan voegen aan zijn aanbod. Vervolgens werd het stil en waren we de aankondiging alweer bijna vergeten. Tot vandaag, want het gaat nu dan toch echt gebeuren! De vraag is natuurlijk of mensen Spotify ook gaan gebruiken om video te kijken, want echt logisch voelt het niet.

Het is één van de onderwerpen van deze 7 om 7. Met verder: T-Mobile biedt ’s nachts onbeperkt internet tijdens pilot met 4g voor thuis en wat gebeurt er na de exodus van topmensen bij Twitter?

NVIDIA toont VR-bril met Light Field-technologie

Hij moet veel beter worden dan de Oculus Rift en HTC Vive, maar je moet er nog wel twee jaar op wachten: de virtual reality-headset van NVIDIA.
Lees verder op Numrush

T-Mobile biedt ’s nachts onbeperkt internet tijdens pilot met 4g voor thuis

T-Mobile start met een pilot waarbij mensen thuis kunnen internetten via 4G. Met een datalimiet overdag; 's nachts kun je onbeperkt up- en downloaden.
Lees verder op Tweakers
Delft Hyperloop

Studenten van de TU Delft bouwen een hyperloopcapsule

Een groep studenten van de TU Delft gaan een prototype van een pod voor de hyperloop bouwen en testen op een testbaan van SpaceX. Hoe vet is dat?
Lees verder op Numrush

Er is misschien een goede reden om drones op auto’s te laten landen

Duitse onderzoekers toonden vorige week een drone die op het dak van een auto landde. Gaaf, maar wat is het nut?
Lees verder op Wired

Spotify gaat video toevoegen

Ruim een half jaar geleden kondigde Spotify aan om aan de slag te gaan met video. En nu gaat het ook echt gebeuren. Met content van onder meer BBC, Maker Studio en ESPN.
Lees verder op The Wall Street Journal

Waar verzekert een cybercrimeverzekering je tegen?

AXA biedt aan particulieren een cybercrimeverzekering aan. Tosca las de kleine lettertjes, om te bepalen wat je nu echt aan zo'n verzekering hebt.
Lees verder op Numrush
Twitter

Wat gebeurt er na de exodus van topmensen bij Twitter?

Maar liefst vijf topmensen verlaten Twitter. Dat klinkt heel negatief, maar het kan ook een maatregel zijn die nodig is om het tij bij het bedrijf te keren.
Lees verder op Re/code