De 7 om 7: Zo zou de wereld eruit kunnen zien over 20 jaar

Online sarcasme

De eerste dag van een kersverse werkweek zit er alweer op. En er is op deze maandag alweer genoeg gebeurd en geschreven op het gebied van technologie en innovatie. We verzamelden 7 stukken voor je die je gelezen moet hebben. De één lang, de ander kort. De één van onszelf, de ander van een andere site.

De 7 om 7 dus, met vandaag: een kijkje in de toekomst door de hoofdredacteur van Fast Company, Google geeft zijn diensten een Star Wars-makeover en een heldere en complete uitleg over 3D-printen.

Zo zou de wereld eruit kunnen zien over 20 jaar

Fast Company bestaat 20 jaar en daarom kijkt het het blad nog eens 20 jaar vooruit en doet hoofdredacteur Robert Safian 20 voorspellingen.
Lees verder op Fast Company

Hoe werkt een 3D-printer nu eigenlijk?

Al jaren hoor je heel veel over de mogelijkheden van 3D-printers, maar hoe werken ze nu precies en welke materialen kun je allemaal printen?
Lees verder op Numrush
Google Star Wars

Google geeft diensten een Star Wars makeover

Het is natuurlijk gewoon een marketingcampagne, maar wel heel toffe: Google-diensten kunnen nu een Star Wars-tintje krijgen. De vraag is: kies je voor de Light Side of de Dark...
Lees verder op The Guardian

‘Dell-laptops vatbaar voor malware door zwak beveiligingscertificaat’

Laptops van Dell worden standaard voorzien van een beveiligingscertificaat, maar daar kunnen kwaadwillenden misbruik van maken.
Lees verder op NU.nl

Ga op een virtuele vakantie naar Jordanië dankzij Google

Google Street View is uitgebreid met 30 historische locaties in Jordanië. Met behulp van een Google Cardboard kun je er rondkijken in virtual reality.
Lees verder op Google

Zo communiceren IS-aanhangers met elkaar

In een speciale handleiding krijgen IS-aanhangers uitgelegd met welke apparaten en diensten ze het beste kunnen communiceren.
Lees verder op Numrush

Is Nest één van de belangrijkste onderdelen van Google’s Alphabet?

ReCode profileert de komende tijd de verschillende bedrijven binnen Alphabet, het nieuwe moederbedrijf van Google, en begint met Nest, bekend van de slimme thermostaat.
Lees verder op ReCode