De mooiste smartwatch tot nu toe: Motorola’s Moto 360

Hoewel LG eerder vandaag de eer had om de eerste smartwatch met Android Wear aan te kondigen, doet Motorola er voor de hele markt een forse schep bovenop. Hun gisteren aangekondigde Moto 360 is (met voorsprong) de mooiste smartwatch tot nu toe.

Vorige maand schreven we al over de plannen van Motorola om nog dit jaar met een smartwatch te komen. De daad wordt nog sneller bij het woord gevoegd dan we hadden kunnen vermoeden, want na de introductie van Android Wear volgde al rap de Moto 360.

Wie het huidige aanbod van smartwatches bekijkt, moet toegeven dat Motorola’s slimme horloge qua design een hele stap voorwaarts is. Minder ‘computer’ en dichter bij het stijlicoon dat een horloge zou moeten zijn.

Dat wil Motorola ook benadrukken door de Moto 360 direct te lanceren met een verscheidenheid aan bandjes. Maar ook het ‘display’ van het horloge moet in verschillende varianten op de markt komen.

Hoewel je het gevoel kan krijgen dat de Moto 360 in al zijn design meer een toekomstvisie dan werkelijkheid is, moet het slimme horloge toch echt deze zomer al op de markt verschijnen. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.
moto360_mood