De Polar A300 registreert activiteiten en hartslag en is water-resistent

Tijdens de CES in Las Vegas zijn er weer een hoop activity trackers gepresenteerd en ook Polar blijft niet achter. De A300 is een tracker speciaal voor sporters en atleten en bevat, volgens Polar, de meest accurate hartslag monitoring technologie.

De tracker is ontworpen voor work-outs en dagelijks gebruik. De band van de A300 is verwisselbaar en met het ruime assortiment aan kleuren kun je elke dag een andere band dragen.

Polar zegt dat de A300 bestand is tegen water, waardoor je met de tracker kunt douchen en zwemmen. Zo hoef je de band niet af te doen en kun je daadwerkelijk 24 uur per dag je activiteit meten. Het idee achter de tracker is om doelen te bereiken tijdens work-outs.

Draag je de A300 in combinatie met de Polar H7 heart rate sensor, dan kun je via Polar’s Smart Coaching speciale trainingen volgens gebaseerd op de hartslag. Via Bluetooth Smart wordt verbinding gemaakt met de H7 en smartphones om alle data en gegevens te kunnen bekijken.

Verder kun je met de tracker het aantal stappen tellen, verbrande calorieën bijhouden en zien welke afstand je hebt afgelegd. Polar brengt de tracker in februari op de markt met een prijs van $139,95. Koop je de tracker in combinatie met de H7 dan betaal je $179,95.

ces-2015-banner-eventwall