Deze futuristische Space Pod is ons workstation van de toekomst

Mensen die voor hun werk veel aan een bureau achter een computer werken weten als geen ander hoe slopend die houding bij tijd en wijlen kan zijn. Je zit net iets te hoog, te laag of te schuin en al snel krijg je na verloop van tijd rugklachten of andere irritaties. Soms zou je willen dat je op veel relaxtere wijze je computer besturen kon, maar laptoppen op de bank is helemaal funest voor je nek en schouders.

Gelukkig is de oplossing nabij: De Emperor 1510 LX beloofd namelijk de beste workstation ever te zijn. Nee, deze opmerkelijke stoel is niet bedacht voor Darth Vader of Captain Kirk, maar gewoon voor nerds zoals jij en ik die elke dag veel tijd achter een computerscherm doorbrengen. In deze workstation kun je maar liefst 5 monitoren naast elkaar monteren om je eigen mission control in te bouwen.

Ook beschikt het apparaat over een Bose sound system, Italiaanse lederen bekleding en een bekerhouder. De schorpioenachtige vorm schijnt een optimale zithouding voor de gebruiker te  vormen.

Alhoewel je er nog net niet mee kunt vliegen heeft de Emperor helaas wel de prijs van een kleine middenklasser: Voor $21,500 dollar is hij van jou.