Deze smartphone van Energizer gaat wel vijftig dagen mee op een acculading

Energizer Power Max P18K Pop

Het is gegarandeerd één van de eerste dingen waar je naar kijkt als je een nieuwe telefoon wilt kopen: hoe lang gaat de accu mee? Bij de nieuwe Energizer Power Max P18K Pop hoef je je in ieder geval vrijwel nooit zorgen te maken om een lege batterij. Dit is namelijk meer een accu met een telefoon er aan vast, dan andersom.

De smartphone heeft namelijk een accu van 18.000 mAh, die ongeveer even dik is als drie iPhones, weet The Verge. Volgens Energrizer zelf kun je daarmee 90 uur bellen, 100 uur lang naar muziek luisteren of twee dagen naar video’s kijken op een enkele lading. In standby-modus kun je zelfs vijftig dagen doen met een acculading. Daarna duurt het acht uur voor hij weer vol is.

Scherm

Daar staat wel tegenover dat je een telefoon hebt die 18 millimeter dik is, wat behoorlijk dik is. Bovenop zit een 6,2 inch LCD-scherm, met kleine schermranden en geen inkepingen. De selfiecamera komt uit de bovenkant, waar de ‘pop’ uit de naam vandaan komt. Achterop zitten nog eens drie camera’s.

Binnenin zit 6 GB aan RAM-geheugen, 128 GB aan opslag. Het geheel draait op Android 9. De telefoon moet in de zomer gelanceerd worden voor een nog onbekende prijs.