Direct zien wie je belt met deze connected ring voor om je vinger

Wie wil er nog een smartwatch als je ook een smart ring kan dragen? Ringly wil het mogelijk gaan maken, een ring voor om je vinger waarop je direct kunt zien wie je belt, of dat er een berichtje op je telefoon binnen komt.

Ringly is speciaal ontworpen voor vrouwen en maakt gebruik van Bluetooth LE om met je mobiel te connecten. Zodra je een berichtje binnen krijgt of je gebeld wordt, licht je ring ook op. Zelfs als je telefoon op dat moment diep in je tas zit of op andere wijze even onvindbaar is.

De batterij van Ringly gaat 3 dagen mee, en het sieraad komt met een mooi ontworpen iOS app waarin je verschillende notificatie settings kunt instellen. Zo kun je zelf instellen welke kleur de ring moet oplichten bij bepaalde berichten of telefoontjes, en hoe het juweel moet vibreren. Je kunt ook synchroniseren met je agenda, zodat de ring oplicht wanneer je bijvoorbeeld een afspraak hebt.

Ringly is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten (6, 7 en 8) in vier verschillende ontwerpen. De prijzen varieëren van $145 tot $180. Voor de snelle beslissers liggen 1000 limited editions klaar waarin een echte diamant verwerkt is.

ringly