Dit is de Ziggo Sport Formule 1 Jaarclip 2017

Het Formule 1 seizoen 2017 zit er weer op, en dat betekent dat TV zender Ziggo Sport dit weekend nog één keer terugblikt op alle hoogtepunten van het seizoen in een spectaculaire Formule 1 Jaarclip. Een seizoen waarin Max Verstappen uiteindelijk na heel veel pech twee Grand Prix’ wist te winnen, en Lewis Hamilton er na een verbeten strijd met de Ferrari van Sebastian Vettel met de wereldtitel vandoor ging.

Alhoewel het een spannend seizoen was, mochten de fans helaas niet rekenen op vuurwerk in de laatste Grand Prix van het seizoen. De race in Abu Dhabi eindigde – behoudens het uitvallen van Daniel Ricciardo – zo ongeveer in de volgorde waarin hij begonnen was. Ook de coureurs beklaagden zich na afloop van de race dat ‘inhalen onmogelijk was’ en het circuit wel ‘een update kon gebruiken’.

Voor Max Verstappen eindigde de laatste race van het jaar met een verdienstelijke vijfde plek. Helaas het hoogst haalbare nu Renault het niet meer de moeite vind om in de motor van team Red Bull te investeren. Ook de Ferrari’s hadden opnieuw moeite om de dominante Mercedessen bij te houden, Vettel en Raikkonen eindigden op een flinke achterstand op plek 3 en 4.

Formule 1 Jaarclip

Hoogtepuntje van de dag was dan ook wel dat Ziggo Sport haar programma vandaag afsloot met de Formule 1 jaarclip, want de rest van het seizoen kende uiteraard veel meer spanning en sensatie. De clip werd dit jaar gemaakt door Pascal Timmer, die na afloop van elke Grand Prix ook altijd de hoogtepunten van die race in elkaar schroeft. Voor deze clip heeft hij zichzelf echt overtroffen, want het is misschien wel de snelst gemonteerde Formule 1 jaarclip die ik ooit gezien heb. Ga er dus even goed voor zitten en geniet nog één keer van alle hoogte- en dieptepunten!