Dit zijn de beste Sonos-deals voor Black Friday en Cyber Monday

Sonos Black Friday, Cyber Monday

Je hebt het niet kunnen missen: Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan. Dat betekent dat er mooie kortingen te scoren zijn, bijvoorbeeld op diverse Sonos-producten. Nieuwsgierig wat je allemaal met korting kunt krijgen? We hebben het voor je op een rij gezet!

Sonos One en One SL

Allereerst is de Sonos One SL met dertig euro korting te krijgen. Dit is een slimme speaker, vooral bedoeld voor muziek. Hoewel het apparaat veel lijkt op de Sonos One, is er toch een belangrijk verschil. Deze speaker heeft namelijk geen ingebouwde microfoons. Wil je dus naar fijne muziek luisteren en het apparaat aan kunnen sturen met een app of AirPlay 2, maar geen spraakbesturing in je huis? Dan is dit de ideale oplossing!

Daarnaast kun je de Sonos One met korting aanschaffen. Deze speaker heeft dus wel een ingebouwde microfoon, zodat je het apparaat met spraak kunt besturen. Handig als je bijvoorbeeld aan het kerstdiner werkt en even een ander nummer aan wil zetten. Roep simpelweg even naar de speaker en hij luistert naar je.

De Sonos One SL koop je de komende dagen voor 169 euro in plaats van 199 euro. De Sonos One is nu voor 179 euro verkrijgbaar, wat 50 euro minder is dan normaal.

Sonos Beam

Sonos levert niet alleen speakers voor je muziek, maar ook complete soundbars die je bijvoorbeeld op je TV aan kunt sluiten. De Beam is hier een voorbeeld van, die ook nog eens lekker compact is. Wel zo prettig als je huiskamer niet zo groot is of als je liever een compacte oplossing gebruikt.

De beam laat je alles afspelen wat je maar wil. Denk aan je favoriete afspeellijst voor de feestdagen, een fijne kerstfilm of de oudejaarsconference. En net als de Sonos One kun je ook de Beam besturen met je stem. Daarnaast is aansturing met de afstandsbediening en de Sonos-app mogelijk.

De Sonos Beam kun je nu voor 369 euro kopen. Dat is een korting van maar liefst 80 euro!

Sonos Beam

Sonos Sub

De meeste korting krijg je dit jaar op de Sonos Sub, de draadloze subwoofer van het bedrijf. Met de Beam kun je al een behoorlijke thuisbioscoop opzetten, maar voor een extra dimensie kun je ook de Sub en een set Sonos Ones inzetten. Zo heb je écht het beste geluid wat je maar kunt krijgen.

De Sub zorgt voor een krachtige, diepe bass, zonder gezoem. Fijn als je van een beetje extra oempf houdt dus. En je kunt hem dus gemakkelijk aansluiten op de andere producten van Sonos, om zo het beste surround sound te creëren.

Sonos geeft je voor Cyber Monday en Black Friday 100 euro korting op de Sub. Daardoor kun je hem nu voor 699 euro kopen.

Wanneer moet ik toeslaan?

Sonos is zo aardig om een hele week dezelfde kortingen aan te houden. De bovengenoemde producten kun je tot en met 2 december met korting kopen, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen gelden op de website van Sonos en bij geselecteerde retailers.