Domino’s pizza bestellen nu nog makkelijker met Twitter

domino's pizza

Pizza bestellen, dat kan nóg sneller. Bellen duurt zo lang en al je gegevens invoeren om je pizza te laten bezorgen, allemaal nuttige tijd die ook beter besteed kan worden. Dit inspireerde de great minds van Domino’s om social media in te zetten voor het bestellen van pizza. Zin in pizza? Plaats een tweet op Twitter en je pizza komt eraan.

In Amerika kunnen Domino’s klanten voortaan hun pizza bestellen door een pizza-emoji te tweeten. Het enige wat je hoeft te doen is het eenmalig koppelen van jouw Twitter-account aan je Domino’s profiel. Zodra dit is gedaan kan pizza besteld worden met de hashtag #EasyOrder of de pizza-emoji.

Na het plaatsen van de tweet stuurt Domino’s een direct message om de bestelling te bevestigen, waarna de opgeslagen bestelling van de Easy Order automatisch naar je huis wordt verstuurd. Easy as… pizza! 

Dit Twitter-systeem is een product van het Domino’s AnyWare suite, een ontwikkelende software dat het mogelijk maakt om eten te bestellen vanaf meerdere apparaten, zoals de smartwatch en smart TV.