‘Dummyfoto’s met ontwerp van nieuwe iPhones gelekt’

Dummy-iPhones lek

De onthulling van de nieuwe iPhones komt snel dichterbij, wat betekent dat we via geruchten en gelekte foto’s ook meer over de telefoons te weten komen. Ben Geskin, een ontwerper die eerder foto’s van Apple’s nieuwe telefoons naar buiten bracht, heeft nu een foto op Twitter geplaatst met dummyafbeeldingen van de nieuwe toestellen.

Meestal zijn dummytelefoons nagemaakte toestellen gebaseerd op informatie die Apple al met accessoiremakers deelde. Hoesjesfabrikanten kunnen zo bijvoorbeeld zien of hun model goed past, zonder dat ze hoeven te wachten op de daadwerkelijke iPhone.

Ontwerpen nieuwe iPhones

De foto’s van Geskin tonen twee iPhones. Het gaat om toestellen van 6,1 inch en 6,5 inch groot. Eerdere geruchten stellen dat het model met een scherm van 6,1 inch het goedkoopste wordt. Die telefoon krijgt een LCD-scherm en iets dikkere schermranden.

De andere telefoon, van 6,5 inch, is een grotere versie van de iPhone X. Ook moet er nog een 5,7 inch-telefoon komen, die ook een opvolger wordt van de iPhone X. Dit toestel wordt echter niet op de foto’s getoond.

Op de foto’s is te zien dat de 6,1 inch-telefoon een enkele cameralens heeft, terwijl de ander er twee heeft. Verder lijken de telefoons veel p de iPhone X.