Eindelijk: de eerste officiële beelden van House of the Dragon

house of the dragon

Na de laatste aflevering van Game of Thrones wisten een hoop mensen toch eventjes niet meer wat ze met zichzelf aan moesten. Het duurde even, maar nu is er toch echt een prequel van de hitserie in de maak. Eerder werd een deel van de cast al bekend gemaakt én werd er gemeld dat de opnames in volle gang zijn. Nu deelt HBO de eerste officiële beelden van House of the Dragon.

House of the Dragon

Wat kunnen we nou eigenlijk verwachten van deze GoT-prequel? De hele serie speelt zich zo’n 200 jaar vóór Game of Thrones af. Dat geeft een mooi inkijkje in de levens van de machtige families. Huis Targaryen is op dat moment de machtigste familie en van buitenaf lijkt alles perfect. De familie heeft zo’n vijftien draken en staat daardoor behoorlijk sterk. Maar van binnenuit worden politieke spelletjes gepeeld.

Eerste beelden

De eerste officiële beelden zijn uitgebracht en daar zien we de cast volledig in kostuum. Zo zijn Matt Smith (Dr. Who) en Emma D’Arcy (Truth Seeker) te zien als Prins en Prinses van House Targaryen. Een andere foto toont ons Steve Toussaint als Corlys Velaryon, beter bekend als The Sea Snake: een bekende zeevaarder die uiteindelijk de rechterhand van de koningin wordt. Tot slot zien we ook Olivia Cooke en Rhys Ifans als Alicent en Otto Hightower.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar de kans is groot dat we dit pas begin 2022 kunnen zien.

House of the Dragon

HBO

House of the Dragon prequel GoT

Beelden: HBO