Eerste NRC Live event onderzoekt de innovatiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven

NRC Live duikt met ‘Moonshot‘ in de innovatiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven en wat zij kunnen leren van jonge bedrijven met een duidelijke startupmentaliteit. Dan is het natuurlijk logisch dat Constantijn van Oranje-Nassau namens StartupDelta het event opent!

WhatsApp, Uber, Tesla en Airbnb: ze zijn de voorbeelden geworden van wat innovatie en technologie kan betekenen wanneer bedrijven het vanaf de wortels omarmen.

De fundamenteel andere mentaliteit van deze jonge ondernemingen past bij een verandert landschap: in ale sectoren staan traditionele modellen op losse schroeven. Hoe blijf je als bedrijf nog relevant?

nrclive

Op 5 maart brengt NRC Live tijdens ‘Moonshot’ een stootkracht aan innovatie van Nederlandse bodem bij elkaar.

Naast Constantijn van Oranje-Nassau zullen Pim van der Feltz (Google Benelux), hoogleraar Henk Volberda (Erasmus University) en Yuri van Geest (Singularity University) hun inzichten en visie delen met de bezoekers.

Naast deze sprekers zullen er diverse andere sessies zijn, zoals een vraaggesprek tussen de belangrijkste mensen van Uber Nederland, Rockstart en Salesforce. In kleine rondetafelgesprekken gaan startups als Vandebron en 3DHubs direct in gesprek met de aanwezige deelnemers.

Meer informatie vind je op de site van NRC Live, de kaartverkoop voor het event is inmiddels in volle gang!

Foto via.