Eerste trailer nieuwe Steve Jobs film gepubliceerd

De opnames voor de nieuwe Steve Jobs film van regisseur Danny Boyle zijn amper een paar maanden onderweg, maar de eerste beelden van de biopic zijn nu al te zien op YouTube. In de trailer zien we hoofdrolspeler Michael Fassbender in de rol van Jobs en horen we de stemmen van andere acteurs in de film.

Helaas worden we nog niet heel veel wijzer van de eerste beelden, het is vooral een teaser trailer. Aan het eind van het filmpje zien we nog wel wat snelle beelden van andere hoofdrolspelers waaeonder Kate Winslet, Seth Rogen en Jeff Daniels.

Het was lange tijd onduidelijk wie de rollen in de veelbesproken Steve Jobs film zouden gaan spelen. Uiteindelijk ging de hoofdrol naar Michael Fassbender. Veel fans zien de gelijkenis niet tussen Jobs en Fassbender en claimen dat Ashton Kutcher, die Jobs speelt in de eerdere film (“Jobs”), een veel betere keuze was.

Toch is het te hopen dat de tweede film over het leven van de voormalig Apple CEO stukken beter uit de verf komt dan het niet zo goed ontvangen eerste exemplaar. En anders is er gelukkig altijd nog het prettig pretentieloze Pirates of Silicon Valley (1999) met hoofdrollen voor Noah Wyle (Jobs) en Anthony Michael Hall (Bill Gates):

Het is de bedoeling dat Steve Jobs 9 oktober al in de bioscoop gaat draaien.