Eindelijk: Netflix deelt officiële trailer Stranger Things seizoen 4 Vol. 1

Stranger Things seizoen 4

Het moment is eindelijk daar: Netflix deelt de officiële trailer van Stranger Things seizoen 4 vol. 1. Waarom het zo lang duurde voordat de officiële trailer eindelijk gedropt werd, is niet duidelijk. Maar we zijn blij dat de streamingdienst toch eindelijk heeft besloten om het te delen. Eerder deelde Netflix de eerste (stilstaande) beelden. Nu kunnen we eindelijk van de trailer genieten.

Heel lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten. Het eerste deel van Stranger Things seizoen 4 is vanaf 27 mei te bingewatchen. Het tweede deelt volgt op 1 juli.

Stranger Things seizoen 4

Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe seizoen? Netflix omschrijft het als volgt: “Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.

Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.”

Trailer

We werden vooral warm gehouden met teasers van het nieuwe seizoen, maar – zoals we gewend zijn van deze serie – gaf dat niet heel veel weer. In deze trailer wordt dan ook eindelijk meer duidelijk. In de trailer zien we spanning en sensatie. Er is een oorlog op komst en Hawkings heeft Eleven nodig om deze oorlog te winnen. Maar: zij heeft haar krachten niet. Gaat het nog goed komen in het dorpje? De spanning is in ieder geval om te snijden. Oordeel zelf:

Beeld: Netflix