Eindelijk te zien: de trailer van de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Het is een kleine kans dat het je is ontgaan, maar gisteren, 4 mei, was het Star Wars Day. Een dag waarop de Star Wars-mediafranchise wordt gevierd. Dat was voor Disney dan ook de perfecte dag om eindelijk de trailer van Star Wars: Obi-Wan Kenobi te tonen. Een goede dag voor de Star Wars-fans dus!

Heb jij de trailer al gezien?

Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Voor deze film gaan we tien jaar terug in de tijd, vóórdat de gebeurtenissen uit Star Wars: Revenge of the Sith plaatsvonden. In deze film ziet de Jedi de aftakeling in de omslag van zijn beste vriend Anakin Skywalker, die vervolgens naar de andere kant gaat en uiteindelijk Darth Vader wordt.

Trailer

Dan nu: de trailer van de nieuwste Star Wars spin-off. We zien hoe Obi-Wan Kenobi zich terugtrekt, maar er zijn meer bekende Star Wars gezichten te zien. Zo zien we de Grand Iquisitor, die alle overgebleven Jedi’s moet opsporen en vermoorden. En ook natuurlijk Darth Vader, die op jacht lijkt te zijn naar zijn oude meester.

Cast

Ook wat betreft de cast zien we een hoop bekende gezichten terug. Onder andere Hayden Christensen als Darth Vader, Joel Edgerton als Owen Lars en Bonnie Piesse als Beru Lars. Deze acteurs herken je waarschijnlijk uit eerdere Star Wars-films.

Heel lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten op deze nieuwste Star Wars-serie. Obi-Wan Kenobi is al vanaf 27 mei te zien op Disney+. Vanaf die dag kun je meteen de eerste twee afleveringen bekijken, om vervolgens welke week een nieuwe aflevering te zien. Goed om te weten: in totaal zijn er zes afleveringen.

Afbeelding: Dinsey+