Emma Stone te zien als Cruella de Vil in nieuwe Disney film

Cruella de Vil

Wie vroeger al dol was op Disney, heeft vast en zeker de film 101 Dalmatiërs wel eens (of zo’n honderd keer) gezien. Zelf werd ik altijd vrij angstig wanneer Cruella de Vil haar intreden deed. Ze wilden de puppy’s stelen en was gemeen dus liever zag ik haar niet op het scherm. 20 jaar later kan ik haar inmiddels wél waarderen, en daarmee ben ik geloof ik niet de enige. Er komt namelijk een remake aan, die gebaseerd is op het engste personage uit de 101 Damlatiër-film: Cruella de Vil. En niemand minder dan Emma Stone kruipt in de huid van de vrouw.

Cruella de Vil

In de trailer bevinden we ons in Londen in de jaren 70. Estella wil het hier gaan maken als piepjonge modeontwerper, maar we zien haar ontwikkelen als de evil Cruella de Vil. Inclusief alle geweldige outfits die hierbij horen. Op Twitter wordt de trailer inmiddels al vergeleken met Joker, omdat deze film ook gaat over het ontstaan van de schurk.

Het is overigens niet de eerste keer dat er een film gemaakt wordt over Cruella de Vil. In 1996 kwam er een live-action film uit, waarin Glenn Close de rol van Cruella vervulde. Deze vernieuwde versie met Emma Stone staat voor mei dit jaar op de planning. Heel lang hoeven we dus niet meer te wachten.

Trailer

Nieuwsgierig geworden naar wat je moet verwachten bij deze film? Bekijk dan maar snel de trailer:

Afbeelding: YouTube/Dinsey