Enge YouTube-film House of No Limits werd volledig met Samsung Galaxy S10+ gemaakt

Samsung-Galaxy-S10

Rond Halloween is het natuurlijk wel zo leuk om te griezelen bij enge films. Dit jaar kun je dat ook doen bij een film die je gratis op YouTube kunt bekijken en volledig met een Samsung Galaxy S10+ werd gemaakt. In House of No Limits proberen Neerlands’ favoriete influencers te ontkomen aan een bloederig einde.

In de film is het bijna tijd voor hét influencer-feest van het jaar: House of No Limits. Maar op dat feest blijkt een moordenaar te zijn die de influencers probeert te vermoorden. De grote vraag is: wie is die moordenaar en waarom zit hij achter de influencers aan?

Interessant is dat de film niet met dure camera’s en luxe apparatuur gemaakt is, maar volledig gefilmd werd met een Samsung Galaxy S10+. Deze telefoon heeft maar liefst drie camera’s aan de achterkant: een 16 megapixel ultrawide-lens, een 12 megapixel-groothoeklens en een 12-megapixel telelens.

Gerben van Walt Meijer, marketing manager mobile bij Samsung Nederland, stelt dat het bedrijf op deze manier anderen wil inspireren. “We willen van elke Galaxy-gebruiker een content creator maken.”

Grappiger slasher

House of No Limits is niet alleen eng, maar ook hilarisch, vertelt executive producer Frank de Wit van EndemolShine Nederland.”De influencers spelen een uitvergrote versie van zichzelf en dat levert hilarische situaties op.”

De rollen in de slasher – die door T-Mobile, Samsung, EndemolShine en NL Film werd gemaakt – worden ook door echt populaire influencers gespeeld. Het gaat bijvoorbeeld om Fred van leer, Thomas van der Vlugt van StukTV en Lize Kopershoek. Binnenkort wordt bekend wie er nog meer aan de film mee doen.

House of No Limits verschijnt op 31 oktober op YouTube, waar je hem gratis kunt bekijken. Tot die tijd kun je updates van de film volgen via het Instagram-account van de film.