Tweede seizoen F1 Drive To Survive vanaf 28 februari op Netflix

De populaire docu-serie Drive To Survive van Netflix, waarin Formule 1 teams van dichtbij worden gevolgd, krijgt een tweede seizoen. Vanaf 28 februari zal de show te zien op de streamingdienst.

Dat Drive To Survive een vervolg zou krijgen werd al vrij snel tijdens het afgelopen seizoen duidelijk. Al vroeg in het seizoen werd de cameraploeg van Netflix gespot in de pits en paddock, wat de geruchten van een nieuw seizoen aanwakkerde.  In aanloop naar de GP van Duitsland volgde de officiële aankondiging, waarin ook bekend werd gemaakt dat in het nieuwe seizoen alle tien de F1-teams hun medewerking zouden verlenen aan de show. Zowel Ferrari als Mercedes ontbraken nog in het eerste seizoen.

Die bekendmaking kreeg een verrassende wending toen bleek dat het team van Mercedes zou worden gefilmd tijdens de GP van Duitsland. Een race die vervolgens voor het doorgaans zo perfect georganiseerde team op volledige chaos uitliep. Zelfs de coureurs kunnen niet wachten op deze aflevering van het nieuwe seizoen Drive To Survive, zo bleek wel:

28 februari beschikbaar

Het was lange tijd nog onduidelijk wanneer de nieuwe serie online zou komen, maar op basis van de lancering vorig jaar en de timing met de start van het nieuwe seizoen was eind februari of begin maart altijd al een veilige gok.

Eerder vandaag maakte zowel Netflix in zowel de Verenigde Staten als in Frankrijk bekend dat het tweede seizoen van Drive To Survive vanaf 28 februari te zien is. Aangezien de show vorig jaar ook direct in alle landen beschikbaar was, zal hij dan ook voor ons in Nederland en België te zien zijn.

F1 Spoiler Alert

Met onze podcast F1 Spoiler Alert gaan we het tweede seizoen van Drive To Survive uitgebreid reviewen. Na elke aflevering duiken we de studio in en praten we na over de gebeurtenissen in de show.

Uiteraard gaan we met F1 Spoiler Alert daarna weer aan de slag met het F1 seizoen 2020 en alle voorbereidingen daarop. Wil je geen review of update missen? Abonneer je dan nu op onze podcast F1 Spoiler Alert in je favoriete podcast app!