F1 Spoiler Alert: De Italiaanse sandwich van Max tijdens de GP van Singapore

All rights reserved Red Bull Media Room

Het beeld van de RB13 van Max Verstappen klem tussen de twee Ferrari’s van Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel zullen niet snel van het netvlies van Formule 1-fans verdwijnen. Want Singapore bleek weer eens bepalend te zijn voor het kampioenschap, zo lijkt het.

In de nieuwste aflevering van F1 Spoiler Alert blikken Marjolijn en Johan terug op het weekend in Singapore, met zijn knotsgekke start en bizarre momenten tijdens de race. Ondanks alle vonken en blikschade mogen we Verstappen-technisch toch met een goed gevoel terugkijken op het weekend, want buiten Europa presteerde Max boven alle verwachtingen en dat zou zomaar te maken kunnen hebben met de Oranje-last die van zijn schouders viel:

De fragementen uit deze podcast zijn afkomstig van Ziggo Sport. Voor meer F1-beeldmateriaal en interviews, check hun YouTube-kanaal.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Media House / © Red Bull Media House