F1 Spoiler Alert: Magistrale Max steelt de harten van de wereldpers in China

In de nieuwst aflevering van onze podcast ‘F1 Spoiler Alert’ kijken we terug op een enerverende race in China. Op het circuit van Shanghai zagen we Vettel opnieuw de druk hoog houden op Hamilton, maar waren we vooral getuige van een verbazingwekkende inhaalrace van Max Verstappen.

Wie afgelopen zondagochtend even in zijn ochtendbakkie zat te roeren, had het kunnen missen. In iets meer dan anderhalve minuut klom Max Verstappen van de 16e plek op de startgrid naar de zevende positie. Een ongekende inhaalslag die plaats vond in de eerste ronde van race en de Nederlandse coureur terugbracht naar “waar hij ongeveer zou moeten zijn gestart”, naar eigen zeggen.

Daarmee was het verhaal van afgelopen zondag echter nog lang niet verteld, zo zou in de daaropvolgende 55 rondes nog wel blijken. In ‘F1 Spoiler Alert’ blikken we terug op de bizarre aanloop naar die veelbewogende zondag en de meest opvallende momenten uit de race:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunes, TuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Content Pool / © Red Bull Media House