F1 Spoiler Alert: Zagen we dit weekend de beste Grand Prix ooit?

Vorig jaar was de Grand Prix van Azerbaijan misschien wel de saaiste van het jaar, met soms nog meer behoudendheid dan op de straten van Monaco. Hoe anders was het dit jaar: spektakel, passie én spierballen!

Voor de fans van Max Verstappen viel er helaas weinig te vieren, voor de vierde achtereenvolgende race wist de Nederlandse coureur zijn RB13 niet tot het einde in de wedstrijd te houden. Voor de derde keer met technische problemen, overigens.

Lang treuren was echter niet mogelijk, in een tijdsbestek van een handjevol ronden werd het hele speelveld op zijn kop gezet. In de nieuwste aflevering van F1 Spoiler Alert bespreken Marjolijn en Johan het knotsgekke racefeest dat volgens Lance Stroll zomaar “een van de beste races uit de geschiedenis van de F1” kan zijn geweest.

De fragementen uit deze podcast zijn afkomstig van Ziggo Sport. Voor meer F1-beeldmateriaal en interviews, check hun YouTube-kanaal.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Media House / © Red Bull Media House