Glitter, Glamour en volle gas: Luister nu de review van de GP van Miami

De paddock en grid overladen: bekende acteurs, popsterren en miljardairs stonden in de rij om een glimps op te vangen van de F1-coureurs of hun wagens. Gelukkig bleek de show uiteindelijk toch weer op het asfalt plaats te vinden. Een indrukwekkende inhaalrace van Max Verstappen bracht hem de overwinning. Maar er gebeurde nog zoveel meer.

‘Glitz & Glam’ te over tijdens het GP-weekend in Miami. Met maar liefst 3 Grand Prix’ in de Verenigde Staten dit jaar is het duidelijk waar de beleidsbepalers hopen dat de sport snel aan populariteit gaat winnen. Ook dit jaar werd het weekend extra aangekleed met een heuse introductie-ceremonie en aangepaste prijsuitreikingen. Het was gelukkig niet al te veel afleiding voor de coureurs, die op zondagmiddag boven alle verwachting allemaal wisten te finishen.

In de nieuwste aflevering van onze Formule 1 podcast ‘F1 Spoiler Alert’ bespreken hosts Marjolijn en Johan uitgebreid het raceweekend. Hoe dominant was Verstappen? Waarom wisselen de prestaties van Mercedes en McLaren zo van week-tot-week? Gaat Charles Leclerc ooit nog veranderen? Dat en meer in de nieuwste F1SA! Luister mee:

Geen uitzending missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast app! Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts bijvoorbeeld.

Foto: © Red Bull Content Pool