FiberNL introduceert eerste Smart Alarm-systeem van eigen bodem

smart alarm smart home FiberNL

Het is vakantietijd en dat betekent dat je huis een groot deel van de zomer onbewaakt komt te staan. Dankzij de Nederlandse glasvezelprovider FiberNL kan jij straks je huis vanuit je luie strandstoel in Italië goed in de gaten houden. Het bedrijf biedt namelijk naast internet, tv en telefonie nu ook het Fiber SmartAlarm: een systeem dat beschermt tegen inbraak, brand en koolmonoxide.

Met de introductie van het slimme alarmsysteem is FiberNL meteen het eerste bedrijf in Nederland dat de klant verbindt met the Internet of Things. Het alarmsysteem werkt geheel via internet en is als draadloos systeem overal in huis te bedienen, via verschillende apparaten zoals je smartphone, tablet of pc. Dankzij de introductie van dit slimme systeem wordt jouw thuis een smart home en kan je je thuisnetwerk nog slimmer en vaker gebruiken.

Naast maatregelen als het uit het zicht leggen van je post, je huistelefoon doorverbinden naar je mobiele telefoon en je lichten aan laten staan, kan jij nu nog eenvoudiger inbraken tijdens je relaxte vakantie voorkomen: met het SmartAlarm kan je altijd en overal een goed oogje in het zeil houden.

Het systeem is verkrijgbaar in verschillende pakketten, waarbij extra’s variëren van een HD-camera zodat je in live-stream je huis kan volgen, een rook-hittemelder of een koolmonoxidemelder. Vrees niet langer en zorg ervoor dat je relaxte zomervakantie stressvrij blijft door dit slimme alarmsysteem aan te schaffen!

Fiber.nl_SmartAlarm4_highres