Fitbit Friday: Doe mee en wie weet win jij een Fitbit Charge!

Heb je afgelopen woensdag tijdens de #WearableWednesday onze review gelezen van de Fitbit Charge en wil je niets liever zelf met de activity tracker aan de slag? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt om er een te winnen!

Het Amerikaanse Fitbit is op het moment de absolute nummer één op de markt van activity trackers. En gezien de kwaliteit van de producten die het bedrijf maakt is dat ook niet heel erg gek. Zoals we afgelopen woensdag al schreven in onze review is de Charge een zeer welkome en passende aanvulling op het assortiment!

Wil je zelf niets liever dan met de Fitbit Charge aan de slag? Dan is dit misschien wel je kans!

In samenwerking met Fitbit mogen we namelijk een Fitbit Charge verloten onder onze lezers. Om kans te maken op de Fitbit Charge hoef je slechts 2 acties te ondernemen: onze Numrush-page op Facebook én deze foto hieronder ‘liken’.

Twee keer klikken met de muis!

Wil jij zo’n te gekke Fitbit Charge winnen? Dat kan! In samenwerking met Fitbit mogen we er namelijk één verloten onder…

Posted by Numrush on Friday, May 29, 2015

Deze actie loopt tot en met vrijdag 5 juni. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt! Voor andere vragen omtrent deze actie kun je altijd even contact opnemen met onze redactie.