Formula 1: Drive to Survive keert terug met vijfde en zesde seizoen

Formula 1: Drive to Survive

Goed nieuws voor alle Formule 1-fans die zoveel mogelijk over de sport willen weten: Formula 1: Drive to Survive krijgt twee nieuwe seizoenen! Netflix heeft aangekondigd dat de serie terugkeert voor een vijfde en zesde seizoen. Het vijfde seizoen verschijnt volgend jaar.

Het vijfde seizoen – dat nu gefilmd wordt – neemt ons opnieuw mee achter de schermen. Daar zien we hoe bestuurders en de teams zich voorbereiden op de wedstrijden van 2022 en 2023. Net als voorgaande seizoenen krijgen we nog niet eerder vertoonde beelden te zien, evenals interviews met de grootste namen uit Formule 1.

Maar dat is dus niet het enige seizoen wat er nog aankomt. Netflix heeft nu al laten weten dat er ook een zesde seizoen gaat verschijnen, al is nog onduidelijk wanneer we die dan precies kunnen verwachten. Wel weten we dat beide seizoenen net als de rest van de serie geproduceerd wordt door James Gay-Rees en Paul Martin.

Populair vierde seizoen

Netflix laat verder weten dat het vierde seizoen, dat in maart op de streamingdienst verscheen, ontzettend populair is. Dat seizoen wist zelfs in 56 landen in de wekelijkse top 10 van de streamingdienst te komen.

Ook in dit seizoen zien we hoe teams zich klaarmaken voor de grote strijd om het kampioenschap. Specifiek toont dit seizoen een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull, maar ook een paar onverwachte podiumplaatsen.

Beeld: Netflix