Gamen vanaf een bioscoopscherm: het is mogelijk in Pathé

Pathé Play

Altijd al eens willen gamen op een écht groot scherm? En dan bedoelen we natuurlijk een setting waar niet alleen het scherm groot genoeg is, maar ook het geluid hier perfect op aansluit. Zoiets als in een bioscoop bijvoorbeeld. Goed nieuws, want Pathé maakt het mogelijk om daadwerkelijk op een bioscoopscherm te gamen met Pathé Play.

Vanaf 1 juli kun je je favoriete game met vrienden vanaf een bioscoopscherm spelen.

Pathé Play

Misschien klinkt de naam Pathé Play je wel bekend in de oren? Dat kan zeker kloppen. Want ook vorig jaar bood de bioscoopketen al Pathé Play aan. Dit was toen alleen mogelijk in de Pathé in Arnhem. Dit jaar pakken ze het anders aan. Vanaf 1 juli is dit ook mogelijk in de filialen in:

  • Amsterdam Noord
  • Schouwburgplein Rotterdam
  • Leidsche Rijn
  • Utrecht
  • Delft
  • Buitenhof Den Haag
  • Arnhem

Dat betekent dat je in deze bioscopen met maar liefst 16 man in één bioscoopzaal kunt gamen met je eigen spelcomputer.

Praktische informatie

Zie jij dit wel zitten met je vriendengroep en ben je meteen op zoek naar de praktische informatie? Snappen we. Daarom zetten we alles nog even voor je op een rijtje.

Pathé Play is dagelijks beschikbaar tussen 10 en 12 uur voor 180 euro. Hierbij is het mogelijk om 15 vrienden mee te nemen om samen twee uur lang te kunnen gamen. Hier bepaal je zelf wat voor spellen je wilt spelen. Wel is het goed om te weten dat wanneer er 18+ spellen gespeeld worden, er ook alleen maar 18-plussers in de zaal zitten. Naast het grote scherm waar je dus gebruik van kunt maken, is er ook een snelle internetverbinding. Je kunt dus ook online gamen als je wilt.

Enthousiast geworden? Je hier de tickets kopen.

Beeld: Shutterstock