Dat was snel: Alle 20.000 vlammenwerpers van The Boring Company zijn verkocht

The Boring Company kondigde vorig weekend aan vlammenwerpers te gaan verkopen voor 500 dollar. En geloof het of niet, maar ze zijn nu al allemaal uitverkocht. Dat heeft directeur Elon Musk aangekondigd op Twitter.

Met de verkoop van de vlammenwerper hoopte Musk geld op te halen voor het bedrijf. En dat is dus gelukt. In totaal waren er 20.000 exemplaren te koop, en die zijn nu dus allemaal verkocht. Daarmee heeft het boorbedrijf 10 miljoen dollar opgehaald. En het product is nog niet eens verscheept, want dat gebeurt pas in de lente.

Het lijkt er bovendien op dat de volgende ludieke actie alweer klaar staat. Elon Musk tweette namelijk dat een “sneeuwgooier” ook wel leuk zou zijn. Misschien dat we die binnenkort dus wel kunnen kopen, voor veel te veel geld.

The Boring Company

Overigens is The Boring Company geen bedrijf dat alleen maar ludieke producten op de markt brengt. Het is een boorbedrijf dat tunnels graaft, waar uiteindelijk auto’s op plateaus doorheen kunnen. Daarmee moet het fileprobleem opgelost worden, aldus Musk. Hij bedacht het idee toen hij zelf in de file stond.