Google kondigt evenement aan met ‘iets groots voor het Pixel-universum’

Google

Google heeft een teaser-pagina aangemaakt in zijn Google Store, waarin het een evenement aangekondigd voor 7 mei. Daarbij stelt het bedrijf dat “er iets grootst naar het Pixel-universum” komt. Dat meldt 9to5Google. In de Nederlandse Google Store lijkt de aankondiging niet zichtbaar.

De aankondiging ging tegelijkertijd live met een promotie voor de film Avengers: Endgame, waarbij nieuwe Playmoji AR Stickers beschikbaar werden. Het superheldenthema wordt dan ook doorgetrokken in de aankondiging zelf. Zo staat er de opmerking “Help is onderweg” en heeft het ‘G’-logo de paarse kleur van Thanos.

Aankondigingen

De kans is groot dat het bedrijf tijdens het evenement de Pixel 3a en 3a XL gaat aankondigen, waar al langer geruchten over zijn. De telefoons krijgen volgens die geruchten een 5,6 inch- en 6 inch-scherm, samen met een 12 megapixel camera aan de achterkant, 4G aan RAM-geheugen en een 3.000 mAh-accu.

Overigens is 7 mei ook de dag dat Google I/O 2019 van start gaat, waar ook een keynote bij hoort. Waarschijnlijk is dat het moment dat de nieuwe producten aangekondigd worden. Mogelijk valt daar ook een naamswijziging voor de Home Hub onder, die dan de Nest Hub gaat heten.

Foto: Shutterstock.com