Handig: Je smartphone onderweg opladen met deze stijlvolle handtas

Ontzettend vervelend als je onderweg bent en vervolgens je smartphone leeg is. Dan zit er niets anders op dan een stopcontact zoeken – als je in elk geval zo slim bent geweest om je lader mee te nemen. Jon Lou’s handtas “314” brengt daar verandering.

Jon Lou is een lifestyle merk en wordt door henzelf omschreven als “MIT engineering meets Italian design” dus technologie in combinatie met mode. De startup is bezig met de ontwikkeling van de “314” handtas – de eerste drie cijfers van Pi – die je telefoon of tablet tot veertien(!) keer kan opladen en van binnen oplicht zodra je hem opent.

De handtas is echter niet erg goedkoop: voor 1592 dollar heb je de hi-tech “314” tas in je bezit en zit je nooit meer met een lege telefoon. Binnenkort zal het Spring 2014 Lookbook van Jon Lou verschijnen. Tot die tijd is het even afwachten op meer details.

Jon Lou nam dit jaar deel aan de SXSW Accelerator. Meer dan 500 web-based bedrijfjes meldden zich aan voor een plek in de Startup Village. Jon Lou werd verkozen tot een van de acht finalisten in de Wearable Technologies categorie.