HEMA gaat vanaf maandag 3D geprinte sieraden verkopen

Oer-Hollands warenhuis HEMA gaat vanaf aanstaande maandag 3D geprinte sieraden en telefoonhoesjes verkopen. Via de website van HEMA kunnen kopers kettingen, armbanden of telefoonhoesjes personaliseren en op maat laten printen. Het warenhuis werkt hiervoor onder andere samen met de Nederlandse start-up Zazzy.

De sieraden van Hema zijn slechts in beperkte maten te personaliseren. Kopers kunnen kiezen uit nylon armbanden of metalen kettingen in verschillende kleuren. Een stukje RVS, matzart, onbewerkt of verguld te maken, kan vervolgens naar eigen wens aangepast worden. In totaal kunnen er ongeveer acht karakters verwerkt worden, bijvoorbeeld voor een naam, maar kan er ook voor symbolen als een hartje, apestaart of hashtag worden gekozen.

zazzy_nerdy

Om de telefoonhoesjes te kunnen maken heeft HEMA weer een samenwerking met een ander bedrijf. Het warenhuis wil die leverancier niet prijsgeven, maar benadrukt dat de hoesjes “ook geschikt zullen zijn voor de nieuwste iPhones en Samsung Galaxy’s“.

Mocht je interesse hebben, kun je dus vanaf aanstaande maandag terecht bij HEMA. Maak er echter geen last minute cadeau van: het kan zo’n 15 à 20 dagen duren voordat je je bestelling thuis mag ontvangen!