IFA 2014: Mis niets uit Berlijn met de Numrush Event Wall

Nog twee nachtjes slapen en dan springt de IFA in Berlijn al weer uit de startblokken. Met onze Numrush Event Wall hoef je niets meer te missen van onze redactie óf vanaf de beursvloer!

Wie ooit eerder een bezoek bracht aan een beurs zoals het Mobile World Congress, de CES of de IFA weet dat het hels karwei is om alle technologische innovaties te bewonderen. Ook vanuit de luie (bureau)stoel, thuis of op het werk, is het haast onmogelijk om een beeld te krijgen van zo’n beurs. Je bent vaak beperkt tot de verslaglegging van diverse sites en krijgt weinig gevoel bij de actie op de beursvloer zelf.

Dat moest toch anders kunnen, zo dachten we op de redactie van Numrush in aanloop naar weer een spetterende IFA. Met het team van OKGO Labs slechts één bureau verder was de Event Wall voor de IFA al snel geboren.

Met de Event Wall zullen we de komende week je proberen optimaal te bedienen: We tonen je de laatste beelden vanaf de beursvloer, gecombineerd met de laatste reports van onze redacteuren die vanuit Berlijn verslag doen.

Tussen de sfeerbeelden vanuit de Messe in Berlijn vind je de laatste nieuwtjes van onze redactie. Uiteraard zit de Numrush de komende week bovenop het laatste smart innovation nieuws en zullen we de nieuwste gadgets en trends zo snel mogelijk met jullie delen.

Event_wall_numrush_news

Maar ook de beelden vanaf de beurs zullen we nauwlettend mee in de gaten houden. Zodra we iets meer kunnen vertellen over het onderwerp van de foto, zullen we dat dan ook niet nalaten.

Numrush_EventWall_other_news

Mocht je al die beelden net iets te veel van het goede vinden, hou dan gewoon het ’trending’ blokje in de gaten. In één oogopslag heb je dan de vier belangrijkste ontwikkelingen van dat moment direct in beeld!

Vanaf aanstaande woensdag, wanneer de pers in Berlijn zal landen, zal het goed los gaan op de IFA Event Wall. Ben je – net als wij – echter nu al benieuwd naar het laatste nieuws uit en op weg naar Berlijn? Check dan snel de Wall!