Mis niks van de aankondigingen op de IFA 2016 met de Numrush Event Wall

Meteen na de zomervakantie verzamelen alle tech- en electronicabedrijven zich traditiegetrouw in Berlijn voor de IFA. Op deze, beurs tonen heel veel bedrijven de producten die ze de komende maanden op de markt brengen. Het evenement is daarmee vergelijkbaar met de CES in Las Vegas die in januari plaatsvindt.

Numrush is uiteraard weer aanwezig op de IFA om uitgebreid verslag te doen van alle aankondigingen: van de nieuwste smartwatches tot VR-brillen en slimme producten voor in je huis. Op deze pagina vind je het laatste nieuws bij elkaar, inclusief foto’s vanaf de beursvloer. Daarnaast kun je ons volgen op Instagram om de mooiste producten langs te zien komen.

De beste manier om niks via de IFA te missen is echter onze speciale Event Wall. Op deze pagina vind je onze artikelen, afgewisseld met foto’s die bezoekers van de beurs delen op social media. Zo krijg je het gevoel alsof je er zelf bij bent.

De IFA begint officieel vrijdag pas, maar vandaag en morgen zijn er alvast een heleboel presentaties waarbij nieuwe producten worden getoond. Via de Event Wall krijg je ook alles mee van die presentaties.

Event Wall IFA 2016

Mis dus de hele week niets van de IFA 2016 dankzij onze Event Wall!