Infographic: hoe ziet een gemiddelde dag SXSW er nou echt uit?

Je hebt begin deze maand met ons mee kunnen lezen wat er nu zoal allemaal speelde tijdens SXSW in Austin, Texas. Maar hoe ziet een gemiddelde dag er nu precies uit? Een slimme actie van smartwatch producten Basis maakt dat op schitterende wijze inzichtelijk.

Opvallen als bedrijf tijdens SXSW is een missie op zichzelf: posters, reclameborden, flyeren, je eigen hangouts huren of grote feesten geven – je zult van goede huize moeten komen om echt op te vallen.

Het maakt de actie van Basis heerlijk subtiel. Het Amerikaanse bedrijf nam voorafgaand aan het event contact op met een aantal CEO’s van grotere bedrijven en vroeg hen om gedurende SXSW een Basis smartwatch te dragen. Om dan vervolgens hun data te gebruiken om “het echte SXSW” te visualiseren.

Het resultaat is onderstaande infographic (klik voor groter formaat) die behoorlijk herkenbaar is.

Basis_SXSW_FINAL

Overigens zorgde het er ook direct voor dat ik mijn eigen stats van die week er eens even bij ging pakken. Hieronder sneak peek van mijn Fitbit gegevens van een weekje SXSW: Screen Shot 2013-03-29 at 11.33.34 AMScreen Shot 2013-03-29 at 11.44.12 AM