Infographic: meer dan 200 superhelden en hun superkrachten op een rijtje

Ik geef toe: al van kinds af aan heb ik een zwak voor de stripverhalen over superhelden. Voetbalhelden of cowboys deden me niet zoveel, maar naast die kwakende eend kon ik de avonturen van Spider-Man, Batman of Iron Man stuklezen. Voor superhelden-fans jong en oud is er nu een fantastische infographic met alle superhelden op een rij!

Met de aanschaf van mijn iPad en de lancering van de Marvel app kwam “vroeger” ineens heel hard het heden binnen. En dus liet ik me al snel verleiden tot het lezen van een comic. En zo heel af en toe – als het hoofd er naar staat en de tijd het toelaat – geef ik daar weer eens aan toe. Maar al die superhelden, met al die verschillende krachten. Ik raak het overzicht al vlot kwijt.

Voor dat overzicht (of Big Bang Theoriaanse discussies met je vrienden) is er nu gelukkig een oplossing. Deze infographic toont meer dan 200 superhelden uit heden en verleden en hun krachten. Zo kun je altijd de juist held zoeken voor de klus!

Laat het maar over aan het team van PopChartLab over om zo’n pracht te maken, natuurlijk. Niet voor niets kwamen ze al eerder hier op Numrush voorbij.

Klik voor een grotere versie op de afbeelding: