Infographic: Wie is de grootste schurk van het witte doek?

Ik geeft toe: er is één discussie die ik in mijn jeugd al voerde, maar die ook vandaag de dag nog wel eens voorbij komt. “Als die-en-die het tegen die-en-die zou opnemen in een gevecht zou hij winnen want…“. Maar als puntje bij paaltje komt, hoe vergelijkt de T-Rex uit Jurassic Park zich nou met Godzilla?

Het is maar goed dat ik deze grafiek nog niet gezien had in mijn jeugd, want voor mijn gevoel zou Mr. Stay Puft het met gemak gewonnen hebben van Godzilla. Maar als het er op aankomt zou het reuze reptiel hem verobert hebben als de marshmellow die hij is als ik het zo zie.

Een ludieke data viz uiteraard en uiteindelijk is de grootste badass natuurlijk Galactus, hoewel die (helaas) voorlopig nog niet in volle glorie op het witte doek te bewonderen zal zijn. Komt Clover mooi weg dus. Klikken voor groter formaat!Chart of fictional villains in movies - Numrush