Intel opent einde deze maand pop-up store in New York


Eind deze maand opent hardwaregigant Intel een pop-up store in New York. Apple deed het, Samsung deed het en zelfs Microsoft waagde zich er aan, maar er is gegronde reden om aan te nemen dat dit een hele andere ervaring gaat worden.

Eerder vandaag werd bekend dat Intel vanaf 23 november een zogenaamde pop-up store zal openen in de New Yorkse wijk NoLita. De winkel moet een brug zijn tussen bestaande retailers in de wijk en technologie en consumenten introduceren met allerhande nieuwe technologie.

Intel wil de ruimte ook aanbieden voor events, biedt gratis koffie en elke vrijdag wordt er een nieuwe film getoond. Uiteraard kunnen bezoekers dan direct kennismaken met de nieuwste producten van Intel.

De demo video hierboven geeft een idee van Intel’s plannen met de winkel. Stiekem hoop ik echter dat het bedrijf ook veel van de concepten uit de onderstaande ‘Connected Store’ video zal implementeren.

Op basis van mijn eigen ervaringen na een bezoek aan Intel in augustus van dit jaar weet ik dat het bedrijf al een heel eind is, dus wie weet! De winkel zal tot het einde van januari 2014 geopend zijn.