Dit is de Formule 1 jaarclip 2016

Voor Formule 1 fans is de Formule 1 jaarclip inmiddels een begrip. Meestal wordt de clip na afloop van de laatste Grand Prix getoond in het programma van de rechthebbende TV zender. Soms stelt de zender het moment van de clip uit tot het Formule 1 jaaroverzicht wordt uitgezonden. En in de jaren dat de Formule 1 rechten niet bij een Nederlandse TV zender lagen werd er jarenlang geen Formule 1 jaarclip gemaakt.

Max Verstappen

Dit jaar stelt Ziggo Sport ons gelukkig niet teleur, want vorige week lanceerde de TV zender dan toch een Formule 1 jaarclip 2016. Wat een beetje jammer is, is dat de clip niet in hoge resolutie op YouTube is gezet, maar dat mag de pret echt niet drukken. Van de toffe beelden van 2016 – met daarin uiteraard niks dan hoogtepunten van Neerlands trots Max Verstappen – krijgen we hoe dan ook geen genoeg.

Formule 1 jaaroverzicht 2016

Kijk en geniet dus nog even van het Formule 1 seizoen 2016, en wil je meer F1 zien? A.s. zondag 4 december zendt Ziggo Sport om 20.00 ’s avonds het Formule 1 jaaroverzicht uit waarin ze uitvoerig stil staan bij alle hoogte en dieptepunten van het afgelopen racejaar.

Bonus: Hoogtepunten Max Verstappen

Wil je alle hoogtepunten van Max Verstappen in 2016 nog eens op een rijtje zien? Lees dan vooral ook even deze post waarin we naast de Formule 1 jaarclip 2016 ook twee toffe video’s met Max’ highlights op een rijtje hebben gezet!