Jouw kunstwerken kunnen in Beyond Good & Evil 2 verschijnen

Beyond-Good-Evil-2

Ubisoft heeft tijdens E3 een nieuwe trailer van Beyond Good & Evil 2 getoond. Maar daarna kwam misschien nog wel de grootste verrassing: Joseph Gordon-Levitt kwam het podium op. Ubisoft is namelijk een partnerschap aangegaan met zijn online gemeenschap HitRecord, waardoor jouw kunstwerken in het spel kunnen komen.

Het idee is dat jij als maker van creatieve dingen – muziek, tekst, schilderijen en meer – kunt samenwerken met anderen om iets te maken wat uiteindelijk in het spel kan komen. Het werk plaats je natuurlijk op HitRecord. Wordt jouw kunst uitgekozen, dan krijg je hiervoor betaald en wordt je in het spel genoemd.

Beyond Good & Evil 2

Zoals gezegd werd ook de trailer voor het nieuwe spel tijdens E3 getoond. Pey’j wordt het hoofdpersoon, zo blijkt uit de trailer. Ook is er een nieuw karakter: het hoofd van medicatie genaamd Uma. Ook het aapje Noxx, die we in de eerste teaser vorig jaar zagen, is weer aanwezig in deze trailer.

In de video is de crew aan het zoeken naar hun verloren kapitein, Dakini. Het schip wordt echter aangevallen, waarna we een groep hybride karakters zien rondrennen. Jij kan in het spel je eigen crew voor je missies kiezen.

Het is nog onbekend wanneer het spel verschijnt.