Kickstarter-project Allo: fietshouder mét ingebouwde speaker

Zeker als je lange afstanden moet fietsen dan is het best fijn om onderweg naar muziek te kunnen luisteren. Veel fietsers doen dat via een koptelefoon met hun iPhone in een zak. Dit Kickstarter-project biedt een andere oplossing: een iPhone-houder voor op je fiets met ingebouwde speaker.

Fietsen met muziek op is niet echt veilig, zeker niet in een drukke (binnen)stad waar uit elk straatje zomaar een auto of andere fietser kan schieten. Verkeer aan horen komen is essentieel om veilig te kunnen fietsen maar betekent ook dat je eigenlijk geen muziek kunt luisteren op de fiets.

Allo zorgt ervoor dat je veilig kunt fietsen én muziek kunt luisteren tegelijkertijd. De ingebouwde speaker heeft een bereik van tachtig tot negentig decibel zodat je ook makkelijk andere geluiden kunt horen. De speaker is makkelijk van de houder los te koppelen zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze gestolen wordt.

Het apparaat kost veertig dollar voor Kickstarter backers en zal verder voor 45 dollar verkocht gaan worden. Met nog 27 dagen te gaan heeft het project inmiddels de helft van het 24.500 dollar doel behaald. Wil jij het project ook ondersteunen dan vind je hier de Kickstarter pagina. De vraag is echter of anderen ook blij zullen zijn dat ze zomaar mee kunnen genieten van jouw muzieksmaak.