Kom jij dit najaar stage lopen (en gadgets testen) bij Numrush?

Ben jij helemaal gek van alles wat met nieuwe technologie en gadgets te maken heeft? En wil jij graag een all-round tech journalist worden? Dan is een stage bij Numrush precies wat je zoekt!

Vanaf half september zijn we op zoek naar een student communicatie / journalistiek / nieuwe media of andere relevante opleiding die zich graag wil ontwikkelen tot allround digitale media producent. Je versterkt onze hoofdredactie in hartje Amsterdam en schrijft dagelijks artikelen over de laatste ontwikkelingen in Silicon Valley, test nieuwe gadgets en volgt de laatste trends. Ook zul je events en productlanceringen bijwonen en live verslaan of video interviews produceren. Daarnaast zul je leren hoe en met welke tools je inspiratie en content voor de site verzamelt, persberichten verwerkt en een lezers community managed.

Screen Shot 2014-08-11 at 15.48.11

Naast webredactie zul je ook aan de slag gaan met content- en communitymanagement via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ pagina’s van Numrush. Affiniteit met social media is dus een dikke vette plus. Daarnaast ben je betrokken bij de productie van speciale acties en uitgaven van Numrush, zoals de Holiday Gift Guide en We Are Able studentencompetitie. Je doet dus ook ervaring op met diverse online projecten.

Tijdens je stage bouw je een rijke portfolio aan zelf geproduceerde content op en wordt er uitvoerig ingegaan op de wijze waarop social media een belangrijke rol spelen in het bereiken van zoveel mogelijk lezers en het vergroten van je mediabereik. We verwachten niet dat je alle kennis en kunde al in huis hebt op het moment dat je bij ons aan de slag gaat, en proberen je middels workshops en persoonlijke begeleiding klaar te stomen voor de praktijk.

Wat we van jou verwachten:

  • Je schrijft goed, vlot en foutloos Nederlands
  • Een goede Engelse taalvaardigheid is een pré
  • Je volgt een communicatie-, media- of journalistieke HBO of WO opleiding
  • Je zit altijd bovenop het laatste nieuws en hebt volop inspiratie
  • Je hebt een interesse in lifestyle & technology onderwerpen
  • Je kunt goed overweg met computers / macs en gangbare software
  • Je bent helemaal into social media zoals Twitter, Facebook en Foursquare
  • Ervaring met AV productie (fotografie / video) of bloggen is een pré
  • Je wilt je tijdens je stage graag ontwikkelen tot allround online media producent

Vice versa bieden we je een fantastische werkplek op ons kantoor aan de Amsterdamse Herengracht, waar ook startup Foodzy en ons online bureau OKGO gevestigd zijn. Een creatieve omgeving waar meer dan genoeg te leren valt maar ook tijd is voor borrels & gezelligheid.

Meer weten? Mail je CV en introductie naar info [at] okgo.nl, dan kunnen we hopelijk z.s.m. een keer kennismaken!