De koptelefoons die Olympische sporters hielp trainen nu voor iedereen beschikbaar

De Halo Neuroscience is een hoofdtelefoon die tijdens het trainen delen in het brein stimuleert die de spieren aansturen. Deze koptelefoon werd voordien enkel gebruikt door topatleten in hun voorbereiding naar de Olympische spelen. Vanaf nu is hij ook beschikbaar voor ‘normale mensen’.

De hoofdtelefoons werden tot nu toe alleen gebruikt door enkele topatleten zoals hardloopster en medaillewinnares Natasha Hastings en finale sprinter Mike Rodgers. Volgens het bedrijf brengt de stimulatie van de headset het brein in een speciale staat die trainingen productiever maakt en de atleet bijgevolg betere prestaties haalt.

Halo-hoofdtelefoon-Natasha-Hastings

Geen wondermiddel

De hoofdtelefoon is echter geen wondermiddel dat je garandeert op succes. Olympische hordeloper Michael Tinsley gebruikte de Halo Neuroscience bijvoorbeeld ook, maar was al in de eerste ronde op het grootste tornooi in 4 jaar uitgeschakeld.

De Halo Neuroscience is vanaf vandaag te krijgen via de webshop van Halo en kost 699 dollar. Je moet er dus iets voor over hebben om een topsporter te worden.